Beauty by KY Община Варна ще закупи чрез обществена поръчка пясъкоструйна машина

...
Beauty by KY
Община Варна ще закупи чрез обществена поръчка пясъкоструйна машина
Коментари Харесай

Община Варна купува пясъкоструйна машина за почистване на графити

 Beauty by KY Община Варна ще закупи посредством социална поръчка пясъкоструйна машина за разчистване на графити и два броя моторни вакуумни засмукващи листосъбиращи машини, научи Varna24.bg.

Машината за разчистване на графити следва да работи на правилото на вакуумното бластиране, без използването на вода и химикали, позволявайки екологично чисто разчистване и премахване на багра, лак и други замърсявания от друг вид повърхности.

Листосъбиращите машини следва да са моторни, вакуумнозасмукващи и да са  вид “ремарке ", с цел да могат да бъдат теглени като ремарке от автомобил/камион с теглич, излиза наяве от документите по публичната поръчка.

Предвидената инвестиция в закупуването на пясъкоструйна машина за разчистване на графити е на обща стойност до 38 333,33 лева без включително Данък добавена стойност.

Стойност на 2 броя моторни вакуумни засмукващи листосъбиращи машини – до 33 333,34 лева без включително ДДС;

Финансирането за осъществяване на поръчката ще се реализира от бюджета на Оперативна програма УПО за съответната календарна година по Дейност " Чистота ".

Срокът на контракта по публичната поръчка е до 12 месеца от датата на сключване.

Изпълнителят на поръчката би трябвало да даде и гаранции като минималният период е 6 месеца, оптималният 36 месеца.

Составчикът също по този начин би трябвало да разполага със сервизен/и център/ове за осъществяване на гаранционен сервиз или с мобилна група за осъществяване на ремонт при зародили неизправности по време на гаранционния период и покриващи се от гаранцията.

При доставката на вакуумните засмукващи машини би трябвало да се показват всички съпътстващи доставката документи, нужни за последващото прилагане по предопределение, като документи, разрешителни, указания, всички нужни съпътстващи документи за осъществяване на регистрация според настоящото законодателство за вписване, доклад, прекъсване от придвижване и стартиране в придвижване, краткотрайно лишаване, преустановяване и възобновяване на регистрацията на моторните транспортни средства, техника и съоръжение и други.

Доставчикът се задължава също да извърши образование на личния състав за работа с машините.

Кандидатите би трябвало да показват също снимков материал на машините, в това число на допълнителнителното съоръжение, които ще се доставят.

Повече може да научите. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР